Laulurinne 13, 70620 Kuopio
045-3446680 ari.lipponen@wellform.fi
Työhyvinvoinnilla tuloksiin!

Yritys

Esittely

Wellform on asiantuntijayritys, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille kokonaisvaltaisia työhyvinvointiin liittyviä palveluja. Näitä palveluja ovat mm. henkilöstön työkyvyn ja terveyden edistäminen, työn kehittäminen sekä työyhteisön ja johtamisen kehittäminen. Yrityksen perustaja on Ari Lipponen, jolla on pitkä kokemus liike-elämästä mm. konsulttipalvelujen ja liiketoiminnan kehittämisen puolelta sekä lisäksi vuosien yrittäjäkokemus urheiluvalmennuksesta ja kuntoilijoiden henkilökohtaisesta valmennuksesta (personal training).

Teemme yhteistyötä eri palveluntuottajien kanssa (mm. yritysvalmentajat, fysioterapeutit,, liikunnanohjaajat jne.) tarjotaksemme mahdollisimman kattavan kokonaispalvelun asiakkaillemme.

Työhyvinvoinnin merkitys

Työhyvinvoinnista huolehtiminen on yrityksen johdon ja koko henkilöstön välistä yhteistyötä ja hyödyttää molempia. Työtyytyväisyyden, terveyden ja hyvän työkyvyn avulla työn laatu paranee ja koko organisaation tuloksentekokyky kasvaa. Alla muutama esimerkki konkreettisista vaikutuksista: